ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΟΜΙΧΛΩΔΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ.

Amplify’d from www.drougos.gr

Επειδή πολλοί δεν διαβάζουν ξένο τύπο θα το αναφέρω απλώς. Στην έγκυρη INTERNATIONAL HERALD TRIBUNE (IHT) σήμερα στην πρώτη σελίδα. Με τίτλο SECRET GROUP KEEPS GRIP ON TRADING DERIVATIVES. BANKERS PRIVATELY OVERSEE MARKET AND KEEP PRICES FROM BEING PUBLICIZED. Αποκαλύπτεται ότι κάθε 3η ΤΕΤΑΡΤΗ του μήνα τα 9 μέλη της ΕΛΙΤ WALL STREET SOCIETY βρίσκονται στη ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Μεταξύ αυτών εκπρόσωποι της DEUTSCHE BANKUBSGOLDMAN SACHSCREDIT SUISSE κλπ. Και έχουν ένα κοινό στόχο που είναι η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ των ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΟΙΚΤΗ ΑΓΟΡΑ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ. ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΤΡΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΑΓΟΡΑ. Ο νοών νοείτω…

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ. ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΠΕΡΑ. Υπάρχουν πολλοί μέσα στο χάος και στο κυβερνοχάος που προσπαθούν «να πουλήσουν ψευτοιδέες , εξυπνάδα , παραφιλολογία, περί επερχόμενου τέλους του κόσμου, θεωρητικολογίες της συμφοράς, σενάρια Αρμαγεδδώνα κλπ». Τους έχω κατανείμει σε διάφορες κατηγορίες. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΣ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΝΕΛ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΩΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΝΑ ΓΛΥΚΑΝΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Αλλά τα λεγόμενα τους κινούνται σε επίπεδα που δεν θα μπορούσα να φανταστώ. Πολλοί βέβαια επικαλούνται διάφορα για δικά τους οφέλη…Ο ΚΥΒΕΡΝΟΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.

*Οι ΠΑΡΑΜΥΘΑΤΖΗΔΕΣ. Υποστηρίζουν ότι η όλη κατάσταση είναι στημένη και ευνοεί συγκεκριμένα συμφέροντα. Επικαλούνται ιδιότυπες θεωρίες μέσα από τα 40 κύματα του μυαλού τους. Σε ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΘΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ.

*ΟΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ που άγρια και παρασιτικά προσπαθούν να πλουτήσουν μέσα από την εθνική συμφορά που μας βρήκε καθώς και την μειωμένη εθνική κυριαρχία…Στο εξασθενημένο σώμα της χώρας μας ποντάρουν. ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΞΕΡΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΠΑΡΑΠΑΙΟΝΤΕΣ ΘΕΣΜΟΥΣ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ .Προσέχετε τους.

*ΟΙ ΟΡΥΚΤΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΛ ΝΤΟΡΑΝΤΟ. Σε μια χώρα εν παρακμή, εμφανίζονται διάφοροι και υποστηρίζουν ότι η ΕΛΛΑΔΑ είναι πάμπλουτη σε υπέδαφος και είναι το νέο ΤΕΞΑΣ, ο ΚΟΛΠΟΣ του ΜΕΞΙΚΟΥ και οι ακτές του ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ στην ΚΑΣΠΙΑ. Βγήκαν και κάποιοι με μελέτες ξεχασμένων Πανεπιστημίων και κάτι συνωμοσιολόγοι και ξαναθυμήθηκαν τον χρυσό του ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ή τα κοιτάσματα ουρανίου στο ΠΑΓΓΑΙΟ ΟΡΟΣ. Καλά όλα αυτά, αλλά η μιζέρια και η χαοτική κατάσταση στην Ελλάδα μας «ανοίγει ορέξεις και θα τρώμε με χρυσά κουτάλια».ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΝ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ.

*ΟΙ ΜΠΕΡΔΕΥΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ. Είναι αυτοί που άλλα θέλουν να πούνε και άλλα λένε. Ζαλίζουν τον κόσμο με ΜΟΝΕΤΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ και άγνωστη ορολογία, σε μια χώρα που έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα. Δεν είμαι σίγουρος, αν και οι ίδιοι γνωρίζουν γιατί ομιλούν… Τους αποκαλώ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΥΣ.

*ΟΙ ΦΟΒΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ. Είναι αυτοί οι καταστροφολόγοι που ξαφνικά βρήκαν να επικαλεστούν ότι πλησιάζουμε την ΜΑΧΗ στη ΜΕΓΙΔΔΩ και θα συγκρουστεί το ΚΑΛΟ με το ΚΑΚΟ. Και θυμούνται διάφορα…Καλά όλα αυτά, αλλά έχει περάσει ανεπιστρεπτί η εποχή των θαυμάτων…ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΝ. Ποτέ δεν μου άρεσαν οι θεωρίες περικύκλωσης…ΑΚΟΜΑ και σε τέτοιες στον ΨΥΧΡΟ ΠΟΛΕΜΟ υπήρχε και την έζησα η επιλογή της ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ που μπορούσες να επιβιώσεις, της τρισάθλιας Σοβιετικής απειλής..

*ΟΙ ΞΕΡΟΛΕΣ ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΙ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ. Αυτοί είναι επικίνδυνοι γιατί διαστρεβλώνουν γεγονότα και ενεργούν ως παπαγαλάκια των SPREADS και των σπεκουλαδόρικων συμφερόντων. ΣΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ. Ισχυρίζονται ότι τα γνωρίζουν όλα και κατευθύνονται από άλλα συμφέροντα…ΕΦΙΑΛΤΕΣ του ΣΗΜΕΡΑ και του ΑΥΡΙΟ, σε μια χώρα που έχουν πέσει οι ισχυρές γραμμές άμυνας…ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ. ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΠΙΡΑΝΧΑΣ. ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΜΥΑΛΑ.

*ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΛΕΞΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. Και για τις δυο έννοιες έχω μεγάλο σεβασμό και πίστη. Αλλά αυτοί οι τύποι έχουν μπλέξει τα ΑΥΓΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΘΙΑ. Σε οριακές εποχές ας μην μπαίνουμε στη διαδικασία του εξοστρακισμού… Ας αναζητηθούν αλλού τα αίτια της κατάρρευσης της χώρας. Στους πολιτικούς, στο χαμηλό δείκτη πνευματικού επιπέδου των πολιτικών, στην διαφθορά και σε κάποιους που παράνομα πλούτισαν. ΕΔΩ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ του ΤΟΠΟΥ γιατί δεν φαίνεται;

*ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΟΔΡΑΧΜΗΤΕΣ. Τι να πω! Είναι χάλια η πατρίδα μας και ζητάμε μέσα στο χάος να βρούμε λύσεις από το παρελθόν. ΑΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΕΥΡΩΖΩΝΗ το καταλαβαίνω. Διαφορετικά; ΜΕ ΝΕΕΣ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΙΣ-ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΕΞΑΓΩΓΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ-ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ κλπ. ΠΟΥ ΠΑΜΕ; Στο προηγούμενο άρθρο έκανα λόγο για χώρες που σταδιακά θα εξαφανιστούν… ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΣΕ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ 3 ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ _ΚΛΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ-ΚΥΒΕΡΝΟΠΟΛΕΜΙΚΑ.(για να το επαναφέρω , κάτι έχω στο μυαλό μου…)

*ΟΙ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΗΤΕΣΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ (ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ🙂. Μέσα στην αναμπουμπόυλα ορισμένοι προσπαθούν να πουλήσουν βιβλία. ΑΧΤΑΡΜΑΣ ΣΚΕΨΗΣ. Τα βάζουν όλα στην ΧΥΤΡΑ και κινούνται από θρησκευτικά μέχρι παλαιοντολογικά και μέχρι την ΕΡΗΜΟΥ του ΘΑΝΑΤΟΥ… Βοήθεια μας…ΤΟ ΠΡΟΣΚΑΙΡΟ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ Η ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΟΛΟ…Μην χαθείτε στον ΠΑΡΑΚΟΣΜΟ των ΔΙΑΦΟΡΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΝ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ… Όλα αυτά τα χρόνια έπεφταν έξω στις προβλέψεις… ΜΟΝΟ Ο ΡΟΥΜΠΙΝΙ έπεσε μέσα ως DR DOOM!! Oι Ιρανικής προέλευσης είναι πονηροί…..

*ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΕΣ. Αυτοί που ξεπέρασαν τους προφήτες της ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ και εκείνο το ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ στα τηλεοπτικά παράθυρα… Αυτοί τα γνωρίζουν όλα σε βάθος που τα ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ-ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ είναι καφενειακά χαρτιά…ΤΙ ΝΑ ΠΩ. ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ…Σας επισείω την προσοχή…ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΔΑΦΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ. Όχι μυθοπλαστικά και φαντασιοπληκτικά.

Αρκετά λοιπόν λουλούδια έχει ο μπαξές.. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΙ. Η χώρα έχει αγγίξει πάτο…Ένας σπινθήρας και θα με θυμηθείτε ότι έρχεται τέτοια έκρηξη που θα παρασύρει τους πάντες… ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ Η ΚΑΘΑΡΣΗ. Απλά επισημάνω ότι σε τέτοιες τραγικές εποχές να κάνετε τις δικές σας εκτιμήσεις-αναλύσεις. Όσο για αυτά που λένε κάποιοι περί θεσμών , τα λένε για να προστατεύσουν τα παραπαίοντα συμφέροντα τους.. ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ.

Read more at www.drougos.gr

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s