Mετά το SBC φιμώνουν και το Kontra channel

Amplify’d from taairetika.blogspot.com

Κάτω η πεντακομματική κρυφο-δικτατορία !!, μετά το SBC φιμώνουν και το kontra channel !!.Να καταργηθεί άμεσα το φασιστικό ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο !

Ο χειρότερος εφιάλτης μας (κάθε Έλληνα δημοκράτη) φαίνεται δυστυχώς ότι αρχίζει σιγά-σιγά να παίρνει σάρκα και οστά. Η χώρα μας αρχίζει να κυλάει με φόρα προς μία κρυφο-δικτατορία εθνικοσοσιαλιστικού/Πουτινικού τύπου και τίποτα δεν δείχνει ικανό να την αναχαιτίσει.

Το βαθύ κράτος, μετά και το πρόσφατο φασιστικό κλείσιμο του οικονομικού τηλεοπτικού καναλιού SBC,προχώρησε χθες σε μία ακόμα πραξικοπηματική ενέργεια. Συγκεκριμένα το φασιστικό παρακρατικό απόσπασμα που λέγεται εθνικό ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο (ΕΣΡ) αποφάσισε στα καλά καθούμενα την απαγόρευση μετάδοσης όλων των ενημερωτικών προγραμμάτων από το τηλεοπτικό κανάλι contra channel με αστείες δικαιολογίες !!
Είναι φανερό λοιπόν-καθώς το ΕΣΡ είναι ουσιαστικά ένα τυφλό πεντακομματικό όργανο-ότι η εντολή δόθηκε άνωθεν καθώς το κανάλι φαίνεται να ενοχλούσε το ιδιότυπο καθεστώς. Γιατί το ενοχλούσε ; Οι λόγοι είναι παρόμοιοι με το SBC που το έκλεισαν γιατί είχε φιλοαναπτυξιακή και φιλοδυτική γραμμή και δεν μπορεί όλα αυτά να είναι σύμπτωση.

Το kontra channel δημιουργήθηκε πριν λίγους μήνες από τον Γιώργο Κουρή ο οποίος μπορεί να είναι φασίζων ,καιροσκόπος και λαοπλάνος ,όμως η γραμμή αυτού του καναλιού δεν είχε καμία σχέση με τη γραμμή της φασίστικής «Αυριανής» ,ούτε καν με του καθεστωτικού «alter». Συγκεκριμένα λοιπόν ο Κουρής, προφανώς για τους δικούς του άγνωστους λόγους ,προσπάθησε να φτιάξει ένα κανάλι πολυσυλλεκτικό, κόντρα στο κατεστημένο που θα φιλοξενεί και αιρετικές απόψεις. Και μπορεί μέσα στο κανάλι να συμμετείχαν και άνθρωποι όπως ο γραφικός φασίστας Στέφανος Χίος και διάφορες άλλες trash προσωπικότητες ή ο το γλοιώδες «λιβανιστήρι» της Ν.Δ. Τέρενς Κουίκ ,όμως ήταν πολύ ισχυρή και η φιλελεύθερη ,φιλοδυτική και κόντρα στο ρεύμα τάση του που εκφραζόταν στις ενημερωτικές εκπομπές του. Συγκεκριμένα αυτό που προφανώς ενόχλησε περισσότερο ήταν οι παρουσίες και τα λεγόμενα αντικαθεστωτικών ανθρώπων ,(δηλαδή, γενικά φιλελεύθερων, φιλοδυτικών, φιλοαναπτυξιακών και αντιεθνικιστών) όπως ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος, ο Γιάννης Λοβέρδος, ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος και ο Νίκος Καραγιαννίδης .Ενώ ακουγόταν πως σύντομα θα έμπαιναν και ο εκκαθαρισμένος-πρώην υπουργός- από το ΠΑΣΟΚ Χρήστος Βερελής ,αλλά και ο δημοκράτης δημοσιογράφος Αλέξανδρος Βέλιος. Όλα αυτά λοιπόν φαίνεται πως είχαν θορυβήσει το βαθύ κράτος που επειδή δεν μπορούσε να κλείσει και αυτό το κανάλι σκαρφίστηκε αυτή την πρωτοφανή βρώμικη μεθόδευση της απαγόρευσης μετάδοσης μόνο των ενημερωτικών εκπομπών μέσω των τσιρακιών του ,του ΕΣΡ !
Δηλαδή θα μετατρέψουν το kontra channel σε ένα ακίνδυνο κανάλι που θα μεταδίδει μόνο ψυχαγωγικά προγράμματα ή θα κάνουν έναν εκβιασμό προς τον Κουρή να αλλάξει πολιτική γραμμή για να μπορέσει να ξαναδείξει ενημερωτικές εκπομπές και αυτός πιθανότατα να υποκύψει.

Μόλις δύο άρθρα πιο κάτω αναλύω το πώς και γιατί κατάντησε έτσι η ελευθερία του τύπου στην Ελλάδα (τελευταία στην Ε.Ε.) και δυστυχώς τα γεγονότα έρχονται να με επιβεβαιώσουν πανηγυρικά, αφού αυτά τα τομάρια έχουν αποθρασυνθεί-καθώς ελάχιστη αντίσταση συναντούν-όσο ποτέ άλλοτε. Αγαπητοί αναγνώστες, δεν συνηθίζω να κινδυνολογώ ούτε να λαϊκίζω, αλλά είναι φανερό ότι πάμε για μεγάλη δικτατορία, πολυκομματική ψευτοδημοκρατική χούντα τύπου Ρωσίας ή Βενεζουέλας, Αυτή τη φορά όχι με τα τανκς ,αλλά με τα ΜΜΕ και την κατευθυνόμενη παρακρατική τρομοκρατία που αποθρασύνεται επίσης τελευταία. Οι νέοι Γκέμπελς πάνε να φτιάξουν ένα τέτοιο ιδιότυπο φασιστικό, αλλά με δημοκρατικό περιτύλιγμα, καθεστώς ώστε να μην γίνεται εύκολα αντιληπτό από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Γιατί δεν μπορεί η Ε.Ε. να κατανοήσει εύκολα τις εδώ μεθοδεύσεις. Πώς να τους εξηγήσεις ότι οι εκλογές εδώ δεν είναι ελεύθερες γιατί μιλούν στα ΜΜΕ (και κατ’επέκταση μπαίνουν στη βουλή) μόνο όσα κόμματα είναι επιθυμητά στο καθεστώς ; Αυτοί βλέπουν απλά τη βιτρίνα των «νόμιμων και καθαρών εκλογών». Πώς να τους εξηγήσεις ότι παρά των πολυκομματισμό και την παρουσία πολλών ιδεολογικών ρευμάτων στα ΜΜΕ ,στα περισσότερα θέματα χαράσσεται μία ενιαία «εθνική γραμμή» που την προπαγανδίζουν όλα τα κόμματα και τα ΜΜΕ ,ενόσω οι αντίθετες απόψεις όλο και σπανίζουν; Πώς να τους εξηγήσει ότι κλείνουν κανάλια και ραδιοσταθμούς με φασιστικό, αλλά σε μεγάλο βαθμό νομιμοφανή τρόπο; Πώς να τους εξηγήσεις ότι η τρομοκρατία στην Ελλάδα είναι καθεστωτική και έχει στόχο να τρομοκρατήσει όσους -δημοσιογράφους και μη-ξεφεύγουν από την ενιαία «εθνική γραμμή»; Πώς να τους εξηγήσεις ότι εδώ-μέσω της αθρόας λαθρομετανάστευσης που υποθάλπει- το ίδιο το κράτος επιχειρεί να δυναμώσει τον ρατσισμό και την ξενοφοβία και να ενισχύσει αυτούς που την εκφράζουν (ΛΑΟΣ,Χρυσή αυγή) ; ή ότι μπορείς να εκδίδεις ελεύθερα γενοκτονία βιβλία και να φωνάζεις γενοκτονικά συνθήματα σε παρελάσεις και να μην σε πειράζει κανένας ;

Δεν είναι εύκολο αυτά να γίνουν αντιληπτά ,παρά μόνο αν αρχίζουμε να τους ενημερώνουμε εμείς και αυτό πρέπει να κάνουμε στο μέλλον. Και αν κάποτε καταφέρουν να λογοκρίνουν και το ίντερνετ-το μόνο που έχει μείνει όρθιο- και μου κλείσουν το blog ,να θυμόσαστε τα λόγια που σας λέω.

Προς το παρών όμως το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να φωνάξουμε όπου μπορούμε κόντρα σε αυτήν την πρωτοφανή κατάλυση της δημοκρατίας και αυτές τις μεθοδεύσεις από το βαθύ κράτος του ανδρεικέλου Γ.Παπανδρέου και της παρέας του, να ενημερώσουμε και να ευαισθητοποιήσουμε κάθε δημοκράτη. Και φυσικά να εμποδίσουμε με κάθε τρόπο την άνοδο στην εξουσία του ακροδεξιού Σαμαρά ,κάτι που θα σημάνει και την επιστροφή στο σκοτεινό του τούνελ της φασιστικής συντήρησης και κατ’επέκταση τον ανοιχτό πλέον εκφασισμό και εκτροχιασμό της χώρας.

Σας Προτείνω λοιπόν, πρώτα να διαδώσουμε αυτό το κείμενο όπου και όσο μπορούμε στο διαδίκτυο και δεύτερον να βομβαρδίσουμε με e-mails διαμαρτυρίας το υπουργείο τύπου και ΜΜΕ στο epopteia@minpress.gr για όσα συμβαίνουν με τη λογοκρισία των δύο καναλιών και το φασιστικό ΕΣΡ και ζητώντας την κατάργηση του τελευταίου και την αντικατάστασή του με ένα πραγματικά ανεξάρτητο όργανο που θα έχει σαν κύρια αποστολή του την ελευθεροτυπία και την τήρηση των δημοκρατικών κανόνων στα ΜΜΕ (ειδικά στην πολιτική), που τώρα καταπατώνται .Το ακριβές κείμενο θα είναι της δικής σας επιλογής.
Και φυσικά να βομβαρδίσουμε και το e-mail το ίδιου του ΕΣΡ ncrtv@otenet.gr καταγγέλλοντας τους ευθέως και ζητώντας τους να παραιτηθούν.

Θα είναι μία καλή αρχή και αν δω ότι υπάρχει ανταπόκριση, μπορούμε να αρχίσουμε λίγο αργότερα να ενημερώνουμε και ξένους. Έτσι θα βάλουμε κι’εμείς ένα λιθαράκι στην τελευταία προσπάθεια για να αποτραπεί ο ανοιχτός εκφασισμός της χώρας. Και σε αυτό είμαι πρόθυμος να συνεργαστώ με οποιονδήποτε έχει παρόμοιες αντιλήψεις, ανεξαρτήτου ιδεολογίας ή κόμματος.Read more at taairetika.blogspot.com

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s