Blackwater, ο Αμερικάνικος στρατός δουλεύει για τους Ταλιμπάν άρχοντες ναρκωτικών !

Amplify’d from www.arxaiaithomi.gr

Blackwater, ο Αμερικάνικος στρατός δουλεύει για τους Ταλιμπάν άρχοντες ναρκωτικών !

Ο συνεργάτης της ιστοσελίδας Γεώργιος Σούμπασης από της Βρυξέλλες έστειλε αυτό το σοβαρό άρθρο, λόγο της σοβαρότητος να προσθέσω ότι διαβάστε οι διεθνείς εγκληματίες τρόπους που εφευρίσκουν για να σκοτώνουν και να σκλαβώνουν τους λαούς για να ικανοποιούν τα ανώμαλα βίτσια τους με τις ευλογίες του πανανθρώπινου οργανισμού του φαύλου γεμάτου με φίδια ΟΗΕ!!!!!

Σήμερα άκουσα στην τηλεόραση πώς η Αμερική έχει γίνει και πάλι «στόχος» δήθεν ισλαμιστών . Αυτές τις μπούρδες μας σερβίρισαν πριν μπούνε στο Ιράκ . Εδώ ένα άρθρο που εξηγεί πώς μεταχειρίζονται τους ταλιμπάν όταν τους συμφέρει οι αρχι-ψεύτες !
Το άρθρο ερμηνεύει πληροφορίες του Daily Mail σχετικά με την δράση των Αμερικανών και την αληθινή αιτία της παρουσίας τους εκεί . Τα ναρκωτικά ! Εάν θυμάσαι καλά είχα γράψει γι αυτό σε ένα άλλο σχόλιο και είχα πει για τον δρόμο των ναρκωτικών από το Αφγανιστάν μέχρι το Κόσοβο ! Επαληθεύομαι , χέρι χέρι πάνε , δεν υπάρχει τρομοκρατία . Οι Αμερικανοί την βγάζουν όταν τους συμφέρει !

Blackwater, ο Αμερικάνικος στρατός δουλεύει για τους Ταλιμπάν άρχοντες ναρκωτικών !

Η Blackwater / XE κατηγορήθηκε για συνενοχή στην τρομοκρατία και πόλεμο κατά των αμερικάνικων στρατευμάτων

Υψηλόβαθμοι  μαχητές Ταλιμπάν λαμβάνουν ιατρική περίθαλψη στην βάση Μπαγκράμ FORCE AIR

Από Elkhani Sabrina & Steve Nelson

Εισαγωγή και Σημείωση του εκδότη: Gordon Duff, Senior Editor Veterans Today

Ο Υπουργός Άμυνας Ρόμπερτ Γκέιτς ενημερώθηκε από τον πακιστανικό Γενικό Αρχηγείο ότι αυτά κατακλύζονται από άρτια εκπαιδευμένους και εξαιρετικά καλά οπλισμένους μαχητές στις παραμεθόριες περιοχές και από τους τρομοκράτες που λειτουργούν σε ολόκληρη τη χώρα. Μας είπαν από υψηλότερες πηγές πώς η Blackwater / Xe και άλλες μισθοφορικές ομάδες με έδρα τις ΗΠΑ έχουν επιτεθεί ενεργά σε αστυνομικούς, στρατιωτικούς και μυστικών οργανώσεων στο Πακιστάν στο πλαίσιο των ενεργειών της κυβέρνησης της Ινδίας και των συμμάχων τους στο Αφγανιστάν, οι άρχοντες των ναρκωτικών , των οποίων οι οπαδοί συνθέτουν τα βασικά συστατικά του αφγανικού στρατού.

Έρευνες αναφερόμενες στο Πακιστανικό Daily Mail από την Sabrina Elkani και τον Steve Nelson δηλώνει ότι, αντί να κυνηγούν τους τρομοκράτες που έχουν θανατώσει Αμερικανούς, οι ομάδες αυτές που είναι όντως οι βασικοί μαχητές ηγέτες στο Αφγανιστάν όπου ασφαλείς και τους προσφέρεται ακόμη και ιατρική περίθαλψη από στρατιωτικούς των Ηνωμένων Πολιτειών. Πριν από χρόνια, έχουμε ακούσει φήμες ότι ο Οσάμα Μπιν Λάντεν είχε λάβει περίθαλψη σε νοσοκομείο των ΗΠΑ στο Κατάρ μετά την αποχώρηση από το Σουδάν για να αναλάβει αυτό που ισχυρίζονται οτι ήταν ο σχεδιασμός της 9 / 11. Αντίγραφα εγγράφων του FBI επαληθεύει ότι Μπιν Λάντεν, σύμφωνα με την κατάθεση από τον πρώην μεταφράστρια του FBI Sibel Edmonds, δούλευε για τις ΗΠΑ την εποχή εκείνη και είχε διατηρήσει επαφή με τους χειριστές της CIA το μοιραίο καλοκαίρι του 2001.

Ο στρατός του Πακιστάν διενεργεί τακτικές συλλήψεις προηγμένων όπλων ινδικής κατασκευής από μαχητές στην περιοχή των συνόρων. Η Ινδία διατηρεί 17 «προξενικά» στρατόπεδα μέσα στο Πακιστάν, κοντά στα σύνορα, δίπλα στις εγκαταστάσεις της Blackwater, που ψευδώς χαρακτηρίζονται ως CIA ή USAID σταθμοί. Το Πακιστάν υποστηρίζει αυτές τις δραστηριότητες και εκπαιδεύει Ταλιμπάν στρατιώτες και τρομοκράτες για πράξεις κατά αμάχων στο Πακιστάν. Χιλιάδες άνθρωποι έχουν πεθάνει στο Πακιστάν τους τελευταίους μήνες κατά τη διάρκεια αυτών των επιθέσεων. Το Πακιστάν γνωρίζει ότι αυτές οι ίδιες ομάδες, δεν μάχονται μόνο με τον στρατό του Πακιστάν, αλλά και με τους Αμερικάνους.

Ο στρατηγός Stanley McChrystal είχε αποσύρει τις αμερικανικές δυνάμεις από τομείς-κλειδιά στο Αφγανιστάν απέναντι από τις περιοχές του εχθρού όπου πραγματοποιήθηκαν οι επιθέσεις από το στρατό του Πακιστάν. Είμαστε τώρα σε θέση να λέμε ότι αυτές οι περιοχές θα γίνουν ασφαλείς παράδεισοι για τις δυνάμεις οι οποίες προηγουμένως δρούσαν στο Πακιστάν, οι οποίοι απολαμβάνουν τώρα την ελευθερία και την φιλοξενία, όχι μόνο του Αφγανιστάν αλλά και αγνοούνται από τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ στην περιοχή.

Η ανείπωτη ιστορία είναι η μαζική συνενοχή Αμερικανών με την ιδιωτική αεροπορική εταιρία τους, που τώρα είναι υπονοούμενοι για έναν ακόμα πόλεμο, όχι το Βιετνάμ, όχι Κεντρική Αμερική / Ιράν /Contras, αλλά το Αφγανιστάν, για τρίτη φορά, για το λαθρεμπόριο ναρκωτικών. Είναι αδύνατο να αγνοήσουμε το σχέδιο αυτό.

Διαβάστε τη λίστα των κατηγοριών. Σημειώστε ότι πολλές από αυτές έχουν ήδη επιβεβαιωθεί από 5 ή περισσότερες πηγές.

– Οι Xe-Services , οι Αφγανοί βαρόνοι ναρκωτικών και η RAW συνεργάστηκαν για να προστατεύσουν τους ΤΤΡ (Tehrik Taliban Pakistan)

– Σοβαρά χτυπημένοι  από τις πακιστανικές δυνάμεις, μισοπεθαμένοι, μαχητές υψηλού βαθμού επανεμφανίζονται στο Αφγανιστάν

– Ο Maulavi Fazalullah Qari Hussain, είχε εκκενωθεί από το Πακιστάν, και έλαβε περίθαλψη στο Μπαγκράμ σε στρατιωτικό νοσοκομείο

– Οι «αγνοούμενοι» του Balochistan εκπαιδεύονται στο Αφγανιστάν από το RAWκαι τις Xe- Services

Καμπούλ

-Ενώ η κυβέρνηση του Πακιστάν εξακολουθεί να αρνείται ότι ο περίφημος ιδιωτικός στρατός των Ηνωμένων Πολιτειών, που είναι γνωστός ως Blackwaters ή το Xe Services, η Ισλαμαμπάντ προκλητικά δεν έχει απαντήσει εάν αμφισβητηθεί το γεγονός ότι σε αυτή την περίπτωση, πώς είναι πάντα δυνατό για βαθιά τραυματισμένους ακι μισοπεθαμένους διοικητές των Tehreek-ε-Ταλιμπάν Πακιστάν κλπ, να εκκενωθούν με ασφάλεια στις Αμερικάνικες στρατιωτικές εγκαταστάσεις στο Αφγανιστάν μετά από το ότι είχαν χτυπηθεί σκληρά και υποχωρήσει μέσα στις φυλετικές ζώνες του Πακιστάν και ξαναέρχονται στην επιφάνεια σε μέρος όπου χιλιάδες στρατιωτικοί των ΗΠΑ υπό την ηγεσία του ΝΑΤΟ /ISAF, τα στρατεύματα αυτά προφανώς ασχολούνται με την «καταδίωξη» των ίδιων μαχητικών στοιχείων, σε τουλάχιστον δύο τέτοιες περιπτώσεις που εμφανίστηκαν πρόσφατα, αποκαλύπτουν τα ευρήματα της The Daily Mail.

Τα ευρήματα της Daily Mail δείχνουν ότι τουλάχιστον 2 πλέον καταζητούμενοι μαχητές, πἰστηκαν από τις Πακιστανικές Ένοπλες Δυνάμεις στις φυλετικές ζώνες να ενώσουν την πυρηνική δύναμη του Πακιστάν με το ρημαγμένο από τον πόλεμο Αφγανιστάν, αφού είχαν πληγεί σοβαρά από τις πακιστανικές δυνάμεις κατάφεραν να εκκενωθούν στο Αφγανιστάν με πολύ ασφαλές και συγκεκριμένο τρόπο.

Τα ευρήματα της Daily Mail δείχνουν ότι οι 2 ποιο μεγάλοι αναζητούμενοι διοικητές, συμπεριλαμβανομένων τους Maulvi Fazlullah και Qari Hussain, είχαν αναφερθεί νωρίτερα ότι τραυματίστηκαν σοβαρά κατά τη διάρκεια λειτουργίας μιας αντι-στρατιωτικοποιητικής ενέργειας του Πακιστανικού Στρατού, με την κωδική ονομασία «Operation Rah-e-Ras», και πώς κρυψώνες τους καταστράφηκαν από κατασταλτικές υπηρεσίες τον Swat, ήταν μυστικά υποστηριζόμενοι στο Αφγανιστάν από τους συνεργάτες της Blackwater ή το Xe-Service και πρόσφατα εμφανίστηκαν στο Αφγανιστάν.

Σύμφωνα με έρευνες της Daily Mail, ο Maulvi Fazaluallah εντοπίστηκε να κατοικεί στο Kamdesh συνοικία του Nooristan μαζί με 300 μαχητές και άλλους διοικητές μεσαίου επιπέδου. Τα ευρήματα αποκαλύπτουν επίσης ότι Maulvi Fazlullah είχε παραμείνει κάτω από επεξεργασία σε ιατρική εγκατάσταση κάτω από τα αμερικανικά στρατεύματα στην αεροπορική βάση Μπαγκράμ, πριν επιστρέψει στην περιοχή του Kamdesh.

Τα ευρήματα της Daily Mail δείχνουν επίσης ότι είναι η ίδια περιοχή όπου αμερικανικά στρατεύματα είχαν κενώσει τις θέσεις τους με την πρόθεση να επιτρέψει στους φυγάδες αγωνιστές του Πακιστάν να ανασυνταχθούν. Η διαφυγή τους κατέστη δυνατή με την ενεργό υποστήριξη των αφγανικών υπηρεσιών πληροφοριών, υποστηριζόμενοι οικονομικά από την ινδική Υπηρεσία Πληροφοριών R&AW και υλοποιήθηκε από τον χειριστές του Xe-Υπηρεσίες, ενώ το Xe-Services, εργαζόταν επίσης για την αφγανική μαφία των ναρκωτικών και των πολεμάρχων.

Οι έρευνες της Daily Mail, περαιτέρω αποκαλύπτουν τις ομοιότητες, ο άλλος μαχητικός Διοικητής του Rah-e-Nijat, ο Qari Hussain, εμφανίστηκε στο Αφγανιστάν λίγο μετά την έναρξη της επιχείρησης «Rah-e-Nijat». Τα ευρήματα αποκαλύπτουν ότι η Blackwaters ή το Xe-Υπηρεσίες χρησιμοποιούσαν ακόμα και τα ελικόπτερα για να εκκενώσουν την κορυφαίους μαχητές στο Αφγανιστάν. Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές στο Νότιο Ουαζιριστάν (φυλετική ζώνη του Πακιστάν), ο οποίες ζήτησαν να μην κατονομαστούν, μερικά ελικόπτερα παρατηρήθηκαν να εισέρχονται στο Πακιστανικό έδαφος από τη γειτονική αφγανική επαρχία Paktia, κοντά στα σύνορα του Pak-Afghan που προσγειώθηκε στο έδαφος του Πακιστάν και εκκένωσαν τον Qari Hussain και μερικούς άλλους και στη συνέχεια, αναχώρησε αμέσως για το Αφγανιστάν. Μερικές άλλες πηγές ανέφεραν επίσης επισήμανση ξένων ελικοπτέρων στην περιοχή, ενώ οι ντόπιοι όταν επικοινώνησαν επιβεβαίωσαν επίσης ότι ήταν μάρτυρες προσγείωσης-απογείωσης των ελικοπτέρων και να πετούν στην εναέρια κατεύθυνση που συνορεύει με τις αφγανικἐς επαρχίες Paktika και Paktia. Ένα αξιωματούχος της Makeen (Resident), ο Abdul Samad Khan που παρέστη σε τοπικές Jirga(συμβούλιο) στην περιοχή κοντά στα σύνορα και έμεινε εκεί για μερικές ημέρες, αποκάλυψε ότι από την έναρξη της στρατιωτικής επιχείρησης στο Νότιο Ουαζιριστάν, η κίνηση ελικόπτερα των ΗΠΑ / αφγανικής κυβέρνησης είχε αυξηθεί πολλαπλή στην εμπόλεμη ζώνη για άγνωστους λόγους.

Αξίζει να αναφερθεί εδώ πώς οι θέσεις των Αμερικάνικων Στρατευμάτων που κενώθηκαν στο Paktika την βασική στιγμή που λειτουργούσε η επιχείρηση «Rah-e-Nijat» και βρισκόταν σε καλό δρόμο, και πάλι επέτρεψε την φυγή των ακτιβιστών σε χώρο Αφγανικού εδάφους για να ανασυνταχθούν και να ξεφύγουν από τη σύλληψη.

Τα ευρήματα της Daily Mail δείχνουν ότι η Xe-Services είχαν επίσης καθήκον να εκκενώσουν πολλούς χορηγημένους μαχητές από την επαρχία Βελουχιστάν του Πακιστάν και όλοι αυτοί οι «εκκενωμένοι» μαχητές και οι αυτονομιστές  χαρακτηρίστηκαν ως «αγνοούμενοι» από τις οικογένειες τους και τα δικαστήρια στο Πακιστάν . Τα ευρήματα αυτά δείχνουν ότι τρεις χιλιάδες περίπου, «εκκενωμένοι» Πακιστανοί οι οποίοι εκπαιδεύτηκαν περαιτέρω από τους συνεργάτες του RAW και το προσωπικό της Στρατιωτικής Υπηρεσίας Πληροφοριών της Ινδίας που είναι παρούσες στο Αφγανιστάν για περισσότερα από πέντε χρόνια. Τα ευρήματα αυτά να αποκαλύπτουν περαιτέρω ότι ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης των Ειδικών Επιχειρήσεων της RAW ο Chhota Rajan εποπτεύει προσωπικά την διαδικασία εκπαίδευσης και τη διευκόλυνση. Τα ευρήματα αυτά δείχνουν ότι η εκκενωμένοι μαχητές είχαν αργότερα αναδιοργανωθεί και εκπαιδευτεί περαιτέρω σε διαφορετικά στρατόπεδα που διοργανώθηκαν υπό την κοινή επίβλεψη του Chhota Rajan και ενώς ανώτερου ινδικού αξιωματικού με τον βαθμό του υποστράτηγου.

http://www.veteranstoday.com/2010/01/23/daily-mail-blackwater-us-military-working-for-taliban-drug-lords/

Read more at www.arxaiaithomi.gr

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s